A klímaváltozás kihívásai a következő évtizedekben – 62. Georgikon Napok Nemzetközi Konferencia

2020. október 1-2. között került megrendezésre a 62. Georgikon Napok Nemzetközi Konferencia A klímaváltozás kihívásai a következő évtizedekben címmel.

Az Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék egyetemi docense, Jakuschné Dr. Kocsis Tímea szekcióvezető elnökként vezette a 62. Georgikon Napok Klímaváltozás gazdasági és társadalmi hatásai című szekciójának munkáját az online konferencia keretében.

A szekció munkája keretében két, a klímaváltozás témaköréhez kötődő előadás hangzott el a BGE-KVIK oktatói kutatómunkáját összefoglalva:

  • JAKUSCHNÉ KOCSIS Tímea – MESTERI Viktória: A turizmus szektor üvegházhatású gáz kibocsátásának vizsgálata hazánkban (online előadás), 62. Georgikon Napok Nemzetközi Konferencia 2020.X.1-2., A klímaváltozás kihívásai a következő évtizedekben
  • MAGYARNÉ HORVÁTH Kinga – KOCSIS Tímea – KOVÁCSNÉ SZÉKELY Ilona: Az élelmiszer eredetű megbetegedések száma és a klímaváltozás közötti kapcsolat hazánkban (online előadás), 62. Georgikon Napok Nemzetközi Konferencia 2020.X.1-2., A klímaváltozás kihívásai a következő évtizedekben
Kategória: Hírek és események | A közvetlen link.