A fenntarthatóság mint új kategória a Bocuse d’Or budapesti döntőjén

Február 5-én zajlik a Bocuse d’Or szakácsverseny magyarországi döntője, ahol eldől, hogy a hat döntős séf közül ki képviselheti hazánkat az európai selejtezőben. Idén egy új elismerést is szerezhetnek a versenyzők: a fenntartható főzést különdíjjal jutalmazza a S.Pellegrino.

Két Michelin-csillagos étterem séfje is esélyes a győzelemre a világ egyik legrangosabb kulináris versenyének hazai döntőjén.

A februári megmérettetésen Csik Gábor, Haraszti Zsolt, Huszár Tibor, Kelemen Roland, Palágyi Eszter és Veres István között dől el, hogy ki utazhat Tallinba a Bocuse d’Or európai döntőjére.

A teljes cikk itt: Magyar Konyha Online

Kategória: Egyéb kategória, Nemzetközi tudományos hírek | A közvetlen link.