Papp Andrea Ibolya

Célom, hogy átfogó szemléletre tegyek szert a táplálkozás terén, amivel a vendéglátást is segíthetek fenntarthatóbbá formálni. Az egészséges táplálkozásnak egyben környezetbarátnak is kell lennie. Ha tudatosan választunk, azzal befolyásolhatjuk a kínálatot.

2013-ban végeztem alapszakos biológusként sejt- és molekuláris biológia szakirányon a Szegedi Tudományegyetemen. Majd 2017-ben megszereztem az okleveles táplálkozástudományi szakember MSc-képesítést a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2018 márciusától a BGE KVIK Vendéglátás Intézeti Tanszékén dolgozom kutatóként, ezzel párhuzamosan a Debreceni Egyetem Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskolájának Táplálkozástudományi Programjában vagyok doktorandusz hallgató. Kutatási témám az egészséges és fenntartható táplálkozás.

Publikációk


Andrea Ibolya Papp

My aim is to achieve a comprehensive view on nutrition, by which I can also contribute to making catering/hospitality more sustainable. Healthy nutrition must also be sustainable and conscious choices can influence supply. I graduated in biology MSc (specialized in cellular and molecular biology) in 2013 at the University of Szeged. In 2017, I graduated as a certified nutritionist MSc at the Faculty of Medicine, University of Debrecen. Since March 2018, I have been working as a fellow researcher at the Hospitality Department of Budapest Business School Faculty of Commerce, Hospitality and Tourism, while studying as a PhD student in the Nutritionist doctoral program of the Doctoral School of Nutritional and Food Science, University of Debrecen. My field of research is healthy and sustainable nutrition.

Publications

Kategória: Rólunk | A közvetlen link.